ZSV JO9-4

Teus Vogels (schot)

F-Pupillen (voorjaar), F4, 2e klasse 204

3 maart 2012 10:00

Uit naar Someren Heide, om revanche te nemen op de plaatselijke SVSH F1. Enkele maanden geleden verloren we hier met 6-1. Tijd om dit recht te zetten. En met succes !
In het begin was het even wennen om op een zandweide te voetballen (er had een ijsbaan op het veld gestaan), maar niemand had er last van. We voetbalden fel, met lekker veel inzet. Onze verdediging, bestaande uit Stijn, Daan en Teus, en regelmatig verdienstelijk ondersteund door de middenvelders Ferid, Kaj en Luuk, wist zich prima staande te houden. Derhalve had Jens een enkele achterbal weer in het spel te brengen, maar een echte redding was in de eerste helft niet nodig. Bij een goede onderschepping van Teus, kreeg Luuk de bal, die deze vervolgens naar Ray speelde. Ray dolde zijn tegenstanders en schoot knap de 0-1 binnen in de korte hoek. Dit gaf ons vertrouwen, waardoor we in de eerste helft de bovenliggende partij waren. In de 2e helft maakte Teus de 0-2 uit een corner van Luuk, die 'm snel naar Jens speelden, die vervolgens Teus wist te bereiken. Hierna kwam het offensief van SVSH. Met het nodige kunst en vliegwerk werden alle aanvallen gesmoord. Eén keer kwam SVSH alleen op keeper Ferid af, maar deze wist de inzet knap te pareren. Uit een vrije trap wist SVSH te scoren, met een hoge bal over Ferid heen: 1-2. SVSH rook dat er meer te halen was, maar gelukkig waren we dicht bij het eindsignaal. Met man en macht hebben we de voorsprong verdedigd, met als resultaat 3 punten mee naar de Zeilberg ! Een verdiende overwinning voor de ploeg die het meeste inzet toonde.