Neerkandia F2

Teus Vogels (schot)

F-Pupillen (voorjaar), F4, 2e klasse 204

17 maart 2012 9:15

De thuiswedstrijd tegen Neerkandia F2 was een spannende wedstrijd. De eerste helft waren de bezoekers sterker en had onze verdediging het regelmatig lastig. Enkele doelpunten werden voorkomen door goed werk van Teus, een schitterende sliding van Stijn en goed uitverdedigen door Daan. Helaas moest Ferid toch 2 x de bal uit ons netje vissen. Teus de scoorde de enige goal die we vandaag wisten te maken, waarmee zijn zeer goede spel beloond werd.
Ondanks enkele kansen lukte het ons niet om Neerkandia echt onder druk te zetten. Zij hebben achterin een paar spelers die sneller en sterker waren dan onze aanvallers. Gelukkig wist onze verdediging de tweede helft de nul te houden.
Jammer dat we de 2-2 niet konden maken, maar de inzet vandaag was naar ieders tevredenheid. Goed gewerkt jongens !