0 - 1

ZSV JO9-4

F-Pupillen (voorjaar), F4, 2e klasse 204

24 maart 2012 10:15

Uit bij de koploper Olympia Boys F1... het was een lastige opgave. Maar... dit was qua inzet onze beste wedstrijd. We moesten zonder Jens van start, aangezien hij een blessure had. Geen wissels dus. Olympia Boys was absoluut de bovenliggende partij, en de wedstrijd speelde zich grotendeels (90% !)  op de helft van ZSV af. Door goed keeperswerk in de eerste helft van Luuk en in de tweede helft door Ferid wisten we de nul te houden. Dit had alles te maken met de enorme arbeid die door de achterlinie werd verricht. Stijn, Teus en Daan wisten de aanvallen van de F1 uit Ommel telkens schadeloos te maken. Op het middenveld stond Kaj z'n mannetje en werkten Ray en Ferid/Luuk keihard om druk te zetten, en telkens weer de verdediging te ondersteunen. Dit tot grote frustratie van de tegenstander, die vandaag simpelweg geen geluk had. Het bleef lang 0-0 en uit een prachtige aanval wisten onze jongens te scoren. Een slim balletje van Ferid naar Teus, die vervolgens met een mooie pass Luuk de rechterhoek in stuurde. Luuk passeerde zijn tegenstander en gaf de bal op Daan. Daan stond nagenoeg op de achterlijn op een metertje of 8 van de goal en gaf een snelle steekpass naar Ray die één op één met de keeper knap afronde. GOAL stond er op het mooie scorebord. Met flinke verbale inzet van de coaches lukte het ons om achterin de boel dicht te houden. Wederom werd er goede strijd geleverd tot aan het eindsignaal. Nog nooit werd de klok op het scorebord in de gaten gehouden....zelf door spelers. Voor ons gevoel kregen we 'loon naar werken', op een mooie zonnige ochtend in Ommel, waarop Olympia Boys een offday had. De ijsjes na afloop waren echt verdiend !