Deurne F5

Jens Manders (intikker)

F-Pupillen (voorjaar), F4, 2e klasse 204

31 maart 2012 9:15

De derbij tegen onze blauwwitte buren. Een wedstrijd die eigenlijk geen winnaar of verliezer verdiende, maar door een knappe goal wist Deurne de eindstand op 1-2 te bepalen.
De openingstreffer was ook van Deurne's zijde. Jammergenoeg kregen we de bal niet goed weggewerkt en scoorde Deurne. Gelukkig sloten we snel aan met de 1-1 door Jens. Het ging aardig gelijk op, maar het leidde niet tot grote kansen. In een 1 op 1 situatie bleef Luuk goed naar bal kijken en pakte deze.
Er was aan beide zijden nog even tumult. Eerst over een doelpunt van Deurne, waarbij de scheidrechter besloot om het doelpunt niet te tellen, aangezien de bal uit de handen van de keeper werd getrapt. Aan de overzijde leek het even op een handsbal die niet door iedereen werd gezien.
Een afstandschot van Jens in de tweede helft  -net voornaast- zag er dreigend uit, maar veel meer zat er vandaag niet in. De verdedigende acties van Stijn en Teus waren sterk. Met een knappe redding wist Ferid lang zijn doel schoon te houden (2e helft), maar uiteindelijk was een mooie boogbal van Deurne onhoudbaar en doorslaggevend. Qua inzet mogen we zeker tevreden zijn vandaag, het hoge gehalte aan 'kluitjesvoetbal' zorgde ervoor dat we te weining in ons spel kwamen.