ZSV JO9-4

Luuk Manders (scrimmage)

F-Pupillen (voorjaar), F4, 2e klasse 204

14 april 2012 9:00

De aftrap....even gapen....en ja hoor, we staan al met 1-0 achter. Je zou verwachten dat iedereen hierdoor wakker geschud wordt, maar niets was minder waar. Naarmate de wedstrijd vorderde begonnen we wakker te worden en beter te spelen. Mogelijk was de vroege aftrap (om 9:00u) een verklaring waarom we nog niet bij de les waren ? In de eerste helft wist Ferid met enkele knappe reddingen zijn doel verder leeg te houden, goed ondersteund door Teus en Stijn. Voorin was er een kans voor Kaj die met een strak schot het de keeper van Brandevoort F5 moeilijk maakte. In de tweede helft hervatten we ons en leverden we aanzienlijk meer strijd. Het gewenste 'tandje erbij ' werd uit goed uitgevoerd. Daan gaf hierin het voorbeeld. Uit een scrimmage maakte Luuk de gelijkmaker: 1-1. Veel meer grote kansen kregen we niet meer.  Een paar acties van Ray boden weliswaar perspectief, maar resulteerden net niet in een doelpunt. Teus werd vlak voor het doel getackeld, maar zijn vrije trap leverde geen doelpunt op. Aan de overkant had Jens zijn handen vol aan de schoten en corners van Brandevoort. Gelukkig kon hij veel ballen pareren...maar in de laatste minuut werd er een onhoudbaar schot afgevuurd...de 2-1. Brandevoort blij met hun eerste overwinning in deze competitiehelft, ZSV F4 balen dat de inzet niet tot het gewenste resultaat leidde. Als er vandaag een wedstrijdje buikschuiven was geweest...hadden we zeker gewonnen !