89'
ASV'33 DA1

Vrouwen Zondag DA1, 5e klasse 5E

18 oktober 2009 10:00

We waren gewaarschuwd dat ASV een goed voetballende ploeg was. En dat was ook het geval zodat wij moeilijk in ons spel komen. Toch kwamen we in de 12de minuut op voorsprong door Moniek die na een pass van Debbie het net liet bollen. Lang konden wij niet genieten van die voorsprong want in de 17de minuut trok ASV de stand gelijk. Echte kansen kwamen er aan beide zijden niet meer tot aan de rust. Na de rust zakte het peil enigszins maar ook hier bleven de kansen uit. Pas toen Moniek terug werd gewisseld kwamen we ook veer voor de goal van ASV. In de 84ste minuut kwamen we weer op voorsprong wederom door Moniek. We dachten dat de 3 punten binnen waren. Maar in de voorlaatste minuut kregen wij de bal niet weg na een lange bal van ASV en hun spits zette de terechte 2 – 2 eindstand op het bord.