NWC F6

Luuk Manders (schot)

F-Pupillen (voorjaar), F4, 2e klasse 204

21 april 2012 9:15

Een dieseltrein....daar kun je onze F4 het beste mee vergelijken. We komen heel langzaam op gang, maar leveren in de tweede helft prima spel op de mat. Jammer dat NWC met een knap uitgespeeld aanval de 0-1 kan binnentikken. Nog onfortuinlijker was onze eigen doelpunt, waardoor het 0-2 werd. Behoudens enkele gevaarlijke 'opruimballen' door het hart van onze verdediging....recht in de voeten van de tegenstander, hebben we goed gespeeld en hard gewerkt.  De verdediging van Stijn en Teus was ijzersterk. Het is fantastisch om te zien dat er iedere week progressie wordt geboekt door deze mannen. Op het middenveld speelden Kaj en Daan een goede pot. Ze schuwden geen enkel duel, en dat is precies wat we nodig hebben. Voorin hadden Luuk en Ray weinig geluk, en kwamen telkens net dat ene beetje tekort tegen de beste man van het veld: de laatste man van Asten. Deze stond telkens op de juiste plek en wist op een zeer beheerste manier onze aanvallers uit te kappen en het spel voorwaarts te zetten. In de eerste helft kon Jens nog ternauwernood de bal op de lijn stoppen, waardoor het derde doelpunt van NWC voorkomen werd. In de tweede helft speelde Ferid sterk achterin en op het middenveld. Ray wist met enkele knappe reddingen verdere tegendoelpunten te voorkomen. We kregen nog een paar kleine kansjes voorin, maar hun verdediging kapot spelen was er vandaag niet bij . Met een mooi schot vanaf rechts, wist Luuk de aansluitingstreffer te maken, maar helaas was de wedstrijd al bijna voorbij. Als we een kwartier extra hadden gehad, had er wellicht meer ingezeten...maar ja, tijd is tijd. We kunnen tevreden terugkijken qua spel en inzet. Laten we volgende week maar eens 3 punten pakken, want met goed spelen en geen punten pakken belonen we onszelf te weinig.