3 - 1

ZSV VR1 (zon)

Vrouwen Zondag DA1, 5e klasse 5E

1 november 2009 10:00

Gemert stond 2de van onder dus dat zou wel makkelijk worden. Maar de  voortekenen waren slecht want wij stonden in Gemert en onze tenues stonden nog in de Zeilberg. Maar even gebeld naar de kantine en onze ex-voorzitter Berry Koppens stapt in z’n auto en brengt onze spullen achterna waarvoor hulde. Met een kwartier vertraging begonnen we aan de wedstrijd en kregen gelijk de beste kansen. Maar het was zo’n dag dat de bal er maar niet in wilde. 3 á 4 open kansen waren niet aan ons besteed en dan krijg je zoals zo vaak een goal tegen. Een schot van hun rechtsbuiten werd nog gepareerd door Suzan maar ze tikte de bal wel in de voeten van hun spits die dit buitenkansje koel verzilverde 1 – 0. Dit was ook de ruststand. Na de rust was het spelbeeld niet veel veranderd. Wij probeerde het wel maar er lukte niet veel. Toch kreeg Moniek wel weer de 1ste kans, maar ook deze werd gestopt door hun keeper. Vlak hierna kreeg Gemert een corner en de bal viel na veel hotsknotsvoetbal voor de voeten van een Gemertse speelster die de 2 – 0 liet aantekenen. Even later werd het zelfs 3 – 0. Toen hun spits snel doorbrak. Met nog 16 minuten te spelen kreeg Moniek het op haar heupen en soleerde als een slalomspecialist door de verdediging en bracht de eindstand van 3 – 1 op het bord.