15 september 2012 11:45

S. Massar

0 - 5

Pijnlijke nederlaag, thuis tegen onze buurman.

We begonnen vandaag fel en goed aan de wedstrijd, wat resulteerde in enkele gevaarlijke situaties voor het doel van Deurne. We zaten onze tegenstander kort op de huid en met name via de rechterkant konden we enkele keren gevaarlijk opkomen. Helaas vergeten we het overwicht om te zetten in doelpunten. Iets dat Deurne wel lukte na een klein kwartiertje. Via een snelle counter word vanaf de linkerkant de bal knap in het doel gekruld. Hierna zijn onze boys even van slag, waardoor Deurne wat beter in de wedstrijd komt. Via een nagenoeg vergelijkbare aanval komt Deurne zelfs op 0 - 2 voor. De koppies beginnen te hangen bij onze jongens, en met hangen en wurgen bereiken we de rust. Er word afgesproken om de draad weer op te pakken van het eerste kwartiertje, en fel aan de wedstrijd te beginnen. Dit gaat niet zoals we gehoopt hadden, want door slap verdedigen staan we binnen 5 minuten in de 2de helft met 0 - 4 achter. Hierna word er nog wel geknokt voor elke meter gras, maar blijkt dat ons team toch kwaliteit tekort kwam om het Deurne echt lastig te maken. Remco kopt nog wel uit een corner op de lat, maar dat was eigenlijk het enige echte wapenfeitje in de 2de helft. In de slotfase scoort Deurne uit een schitterende vrije trap van Max Clement (een oude bekende van ZSV) de 0 - 5. We kunnen wel concluderen dat er nog veel werk aan de winkel is.