Assist: Bas Jacobs

F-Pupillen (najaar), F4, 2e klasse 210

1 september 2012 10:30

Vandaag de 1e competitiewedstrijd van het seizoen, de uitwedstrijd naar Gemert.
We hebben lekker uit kunnen slapen want we vertrekken pas om 9.30u. iedereen is mooi op tijd...eenmaal daar en strak in het tenue, begint het puzzelen om de opstelling. We zijn met 11 en spelen 8 tegen 8, dus 3 wissels per helft. We beginnen een beetje rommelig, op een kluitje en sommige pakken nog bij elkaar de bal van de voet. Maar na een paar minuten komen we toch op voorsprong door een goal van Yanik. Onze achterhoede, Kay en Sem hadden het rustig. we scoorden achter elkaar, aan de lopende band.Yanik nog één, Ties, Kjell 2x en Jesse. En zo was het met de rust 0-6. De 2 helft wisselden we van keeper omdat Bas nog geen een keer de bal had geraakt. We wisten nog 2 maal het doel te vinden door Jesse en zo eindigde de wedstrijd in 0-8 voor ZSV. goed gedaan mannen!!