ST Helenaveen/Griendtsveen F1 - ZSV JO9-4

0 - 5

ZSV JO9-4

F-Pupillen (najaar), F4, 2e klasse 210

15 september 2012 9:30

vandaag mochten we op bezoek bij helenaveen/griendtsveen. De euforie is er bij ons al een beetje ingesleten omdat we fier bovenaan staan na twee winst partijen. voor Ties was dit een thuiswedstrijd en waren de belangen groot, omdat hij tegen zijn klasgenootjes moest spelen. Na een wat moeizame start met kwamen we na een minuut of 5 toch op voorsprong. Kjell veroverde de bal en met een snelle rush ging hij alleen op de keeper af 0-1. Uitblinker Kay speelde een hele sterke wedstrijd waardoor de uitploeg niet in de buurt van ons doel kwam. Na een goeie 1e helft, en met een 0-4 voorsprong moest er weer gewisseld worden. Sem, Jur en Kjell waren aan de beurt en zo gebeurde het dat met name Guus en Tristan een hele goeie 2e helft speelden. Ze komen steeds meer aan de bal en het was dan ook guus die met een hele strakke pass, yanick alleen voor de keeper zette. 0-5. Bas, die in de tweede helft was gaan keepen had een paar goeie reddingen. Onze verdediging waar ook martijn inmiddels bij aangesloten is, hield verder de 0 zodat we opnieuw een overwinning te pakken hebben. Super!