Kjell Maas (solo)
Kjell Maas (schot)

F-Pupillen (najaar), F4, 2e klasse 210

10 november 2012 9:00

10 november, de derby tegen Deurne. We vertokken te voet vanaf ons eigen sportpark naar het nieuwe onderkomen van Deurne. Onze jongens waren niet onder de indruk van het mooie complex en kleden zich vol vertouwen om. helaas wilde onze tegenstander 7 tegen 7 spelen waardoor we, ondanks de afwezigheid van Guus, toch weer 3 wissels hadden. Met ties op doel, Martijn en Sem in de verdediging, Kay en Kjell op het middenveld en Tristan en Jesse voorin, startten we aan de wedstrijd. We waren vanaf de eerste minuut feller dan Deurne en dat resulteerde al snel in een paar kansen voor ons. We hadden tegen Kay gezegd dat hij op de goal moest schieten zodra hij daar een kansje voor kreeg. Nou dat was niet  tegen dovemans oren gezegd. het ene na het andere schot werd afgevuurd en binnen 10 minuten was het 0-3 voor ZSV. 3x Kay Holskens!! Na 10 minuten werd er gewisseld en kwamen Jur, Bas en Yannik in het veld. Het mooiste beeld van het verschil gaf Jur, die als kleinste van het veld vol zelfvertrouwen  met een mooie actie, slim de bal af pikte van de grootste van het veld. Nog voor rust werd het 0-4 door Kjell. Na rust gaven we Deurne even het idee dat ze misschien nog een goaltje konden maken, maar snel stelde we orde op zaken en hadden wij weer het beste van het spel. Kjell kon na een mooie solo scoren en later nog eens, zodat de eindstand op 0-6 werd gezet. allemaal weer super ons best gedaan en heel goed gevoetbald.