Vrouwen Zondag (najaar), VR1, 5e klasse D

9 september 2012 10:00

Liessel – ZSV 0-3

Vandaag de derby tegen Liessel, altijd spannend! We hadden al geruchten gehoord dat Liessel 4-4-2 zouden gaan spelen dus we waren hier op voorbereid.

We starten de wedstrijd fel waardoor Debbie binnen 5 minuten scoorde en dat nog wel met haar heup. We gingen door en kregen al snel meerdere kansen. Door een mooie voorzet van Moniek kopte Debbie de bal weer binnen, 2-0.

Daarna ging het wat minder, Liessel kreeg aan onze zijde kansen maar gelukkig werden deze niet benut.

Na de thee en een speech wilde we weer fel beginnen alleen dit mislukte. Het was warm en niks lukte zoals het moest maar gelukkig leek dit ook het probleem bij Liessel te zijn.

We creëerde nog enkele kansen maar de bal leek er niet in te willen. Ongeveer 10 minuten voor tijd kregen we een corner en Demi zei tegen Debbie dat ze niet meer mocht scoren maar Debbie luisterde niet en schoot de bal opnieuw weer in de goal, 0-3!

Volgende week staat Merefeldia op het programma, dan zullen we wederom aan de bak moeten.