Merefeldia VR1 (zon)

Vrouwen Zondag (najaar), VR1, 5e klasse D

16 september 2012 10:00

ZSV – Merefeldia 8 -0

Vandaag stond Merefeldia ons te wachten, we wisten van afgelopen seizoen dat we hieraan een zware tegenstander hadden MAAR we zijn de avond ervoor al goed van start gegaan met een feestje van Debbie!

We begonnen de wedstrijd sterk en al binnen 2 minuten scoorde Jessica de 1-0. We bleven druk zetten en lieten Carlo zien dat we de training ook konden uitvoeren tijdens de wedstrijd. De 2-0 viel daarom ook al in de 8ste minuut met dank aan Larissa.

We bleven aan het tikken en de 19e minuut scoorde Larissa de 3-0, even later volgende 3 goals in 5 minuten tijd:  32ste minuut 4-0 lisa , 34ste minuut 5-0 Moniek en in de 38ste minuut 6-0 Larissa! Merefeldia had weinig kans, af en toe braken ze uit maar er vielen geen goals aan hun zijde.

Na de rust ging het wat moeizamer, Merefeldia zetten veel druk naar voren waardoor we het moeilijker kregen, er werd hier en daar wat gewisseld en hierdoor raakte we wat van de kaart. Gelukkig scoorde Merefeldia niet en pikte wij nog een goaltje mee in de 52ste minuut van moniek.

10 minuten voor tijd kwam Ilse terug in het veld, en wel in de spits! En ja wel hoor ook die pikte nog een goaltje mee, 8-0!! Dit werd tevens de einduitslag.

De wedstrijd was perfect gespeeld en daarom konden we in de kantine nog flink na borrelen onder het genot van soesjes!

Volgende week staat Eindse Boys op ons te wachten…