ZSV VR1 (zon)

Vrouwen Zondag (najaar), VR1, 5e klasse D

23 september 2012 12:00

Eindse Boys – ZSV 1-4

Vandaag mochten we naar Eindse Boys. We wisten dat dit een erg lastige wedstrijd ging worden, goede voorhoede en een lastige keeper.

We waren slecht voorbereid, we waren nog geen kilometer van huis en Loes begon al te kotsen! Nou die gedropt bij haar schoonfamilie konden we eindelijk verder rijden.

Hierdoor hadden we maar eventjes om warm te lopen. De wedstrijd werd ook erg slecht begonnen, ballen kwamen niet aan, er werd niet rond getikt en ga zo maar door.

Na ongeveer 20 minuten kwamen we ook op achterstand 1-0. Dit omdat Ilse en Nathalie even stonden te slapen en de speler kon dus zo doorlopen.

Door de achterstand gingen we iets beter aan het voetballen, er werd wat meer rond getikt. Na ongeveer een half uurtje spelen ging Larissa aan het pinkelen in het strafschopgebied. Ze wrong zich tussen wat speelsters van Eindse Boys en schoot daarna mooi de bal binnen 1-1. We gingen door, we lieten zien dat wij ook konden voetballen. We kregen een vrije trap mee en Nathalie schoot gauw de bal richting Moniek die hem aannam en ook binnen schoot 1-2! Hierna werd er snel afgefloten en gingen we thee drinken.

Ons Pietertje was niet zo te spreken over ons “voetbal”. Na de preek en wat wijzingen gingen we het veld weer op.

We begonnen redelijk en er werd gevochten voor de punten. Het bleef spannend. We telde de minuten af. Na ongeveer 85 minuten voetballen schoot Debbie van afstand een bal op goal, de bal ging tegen de lat en tegen de keeper mooi in de goal, 1-3! We gingen alleen nog maar verdedigen en in de laatste minuut van de wedstrijd scoorde Moniek ook nog de 1-4! Na een zware strijd namen wij de welverdiende punten mee naar huis!!!