Laar VR1 (zon)

Vrouwen Zondag (najaar), VR1, 5e klasse D

30 september 2012 10:00

ZSV - Laar 7-1

Vandaag mochten we tegen Laar. We starten goed, er werd goed rond getikt. In de 19e minuut kregen we de eerste kans van de wedstrijd en deze schoot Anne mooi binnen. Al gauw vond Laar ook de goal en benutten in de 22ste minuut de 1-1. Maar ZSV vocht terug en in de 23 minuut scoorde Moniek. Heel vlug daarna volgde de 3-1 met dank aan Lisanne. Dit was tevens de rust stand.

Na de thee gingen we verder en in de 65ste minuut kregen we een vrije trap en deze schoot Debbie mooi binnen. 1 minuut later scoorde wederom Lisanne. We bleven aan het rond tikken en gauw daarna volgende de 6-1 met dank aan Moniek. In de 83ste minuut pikte Larissa ook nog een doelpuntje mee.

In de laatste minuut van de wedstrijd kreeg Manon nog een kans (vrije trap) maar helaas viel die in de handen van de keeper.

Eindstand 7-1!!