Mifano VR1 (zon)

Vrouwen Zondag (najaar), VR1, 5e klasse D

14 oktober 2012 10:00

ZSV - Mifano 6-1

Na vorige week geen wedstrijd te hebben gespeeld waren we weer extra gemotiveerd om te voetballen.

Het veld was nat, plakkerig en slekkerig. Een geluk wij begonnen in het groene gedeelte van het veld!

Op het halfveld en voorin werd goed rond getikt en al gauw werd het 1-0 met dank aan Nicolle. Die zeer blij was met haar eerste doelpunt van het seizoen!

We bleven druk vooruit zetten en ook Moniek scoorde even later 2-0. We kregen enkele kansen maar helaas werden die niet benut. Ook Mifano schoot een bal hard tegen de paal. Daarna gingen wij weer richting het doel van mifano en scoorde de 3-0 met dank aan Debbie. In de 40ste minuut van de wedstrijd brak Mifano weer uit maar dit keer was het wel een doelpunt 3-1. Maar Nicolle brengde dit direct daarna weer naar 4-1.

Na de thee stonden wij op het "mindere" gedeelte van het veld en dit was ook te merken. Mifano kreeg meerdere kansen maar toen de 5-1 viel met dank aan Debbie hadden we de 3 punten binnen. Lisanne werd nog onderuit gemaaid in het 16 meter gebied en Janne mocht de penalty nemen en jawel hoor deze schoot ze mooi binnen!! Einduitslag 6-1.

Volgende week een "rust" zondag en die week later tegen Hegelsom. Een zeer belangrijke wedstrijd voor het VATJE!!