Someren VR2 (zon)

Vrouwen Zondag (najaar), VR1, 5e klasse D

4 november 2012 10:00

ZSV – Someren 3-3

Vandaag mochten we tegen Someren. We wisten dat we het erg zwaar zouden krijgen, daar dit een erg ervaren team is. Het veld was erg nat MAAR we hadden een nieuwe WEDSTRIJDBAL en nog wel een ROZE! Wittenhorst kwam ons aanmoedigen, of niet!!!

We begonnen niet fel genoeg, ballen kwamen niet aan en we wilden ipv rond tikken alles zelf doen. We kregen binnen 10 minuten een mooie kans van Moniek maar helaas viel die er niet in. Someren pakte gelijk de aanval op en tikte wel goed rond waardoor we achter kwamen met 0-1, Debbie hielp ze hierbij een handje (eigen goal).  Na de achterstand gingen we er niet beter op voetballen, de ballen kwamen nog steeds niet aan. We creëerde wel een kansen maar ook die van Nicole  ging naast. Someren pakte opnieuw de aanval en maakte 0-2. We kregen voor rust aan beide zijde nog wat kansen maar het wilde maar niet lukken.

Tijdens de rust werd er eventjes wat tactiek doorgenomen en hier en daar wat gewisseld van plek. De tweede helft was het even zoeken naar de plaatsen maar we pakte het goed op ondanks dat maakte  Someren er nog 0-3 van.

Er werd beter rond getikt en we creëerde  meer kansen. Na een kwartier in de tweede helft schoot Moniek een bal naar Nathalie die kwam 1 tegen 1 met de keeper,ze schoot de bal mooi binnen, 1-3. We gingen hierna door, er werd nog van alles gewisseld maar we vonden met zijn allen dat Someren niet met 3 punten naar huis mocht gaan. Lisanne ging door op de keeper en ook zij scoorde 2-3.  Someren stond er van te kijken. We kregen nog enkele kansen meer maar de keeper van Someren hield ze er allemaal uit. In de laatste 5 minuten schoot Nathalie de bal net over de keeper heen, 3-3 . We gingen weer allemaal terug op de eigen plaatsen staan en toen kwam het fluitsignaal! Een zwaar maar welverdiend punt!

Volgende week een weekje niks. Daarna op naar Wittenhorst!