... (kopbal)

A-Junioren (district), A1, 2e divisie B

22 september 2012 15:00

Hoeben, Th.P.

We begonnen de wedstrijd met weinig inleving, maar toch ging het gelijk op. Excelsior had een paar kansen en ZSV had paar kansen via Redouan.

Na ongeveer een half uur speel tijd van over en weer gaan, maken wij een overtreding net buiten de zestien. De vrije trap wordt in de verre hoek geschoten waar de keeper net niet bij kon 0-1.

Na de rust waren er twee gewisseld Tim voor Niels en Luc voor Mathieu waardoor er veel druk naar voren ging, maar we gingen ook slordiger voetballen waardoor hun vaak konden counteren. In de 58 minuut haalt
Mathieu uit en het schot word nog van richting verandert en keeper zat helemaal in de verkeerde hoek en gaat erin 1-1. ZSV bleef sterk en Excelsior ging steeds harder voetballen en meer overtredingen maken. In de 83 krijg Excelsior een hoekschop en word Mathieu naar beneden geduwd en word de bal binnen gekopt 1-2, ZSV bleef vechten maar er kwam niks meer uit. Eind stand 1-2