A-Junioren (district), A1, 2e divisie B

29 september 2012 14:00

Bax, C.

Vandaag 29 september 2012 neemt ZSV A1 het op tegen de koploper Dordrecht A1. De voorbereiding verliep moeilijk want de geboekte bus kwam niet op tijd opdagen. Gelukkig stonden er genoeg auto’s op het sportpark zodat we nog enig sinds op tijd naar Dordrecht konden vertrekken.

In Dordrecht werd het nog haasten om op tijd aan de wedstrijd te kennen beginnen. De warming-up werd daarom ook wat ingekort. Maar we deden op het begin zeker niet onder voor de koploper Dordrecht A1. Toch werd het in de 30ste minuut 1-0 door een intikker van Dordrecht A1. Dus we gingen met 1-0 achterstand de rust in!

De 2e helft was voor ons belangrijk dat het 1-0 bleef, want we kregen goede kansen. Op de lat en net langs de kruising 5m voor de goal! Maar helaas er kon geen 1-1 gemaakt worden. 15 min na rust werd het dan toch 2-0 door een schot van Dordrecht A1. Toen lieten we onze kopjes hangen en ging het achteruit met ZSV A1. 80ste en 88ste minuut waren daarom ook de 3-0 en de 4-0 door 2 schoten! ZSV deed in de 90ste minuut pas iets terug, maar dat was natuurlijk veelste laat! De eindstand in Dordrecht was daarom ook 4-1!

Volgende week hebben we vrij en kunnen we ons dus goed voorbereiden op de volgende wedstrijd: ARC A1 – ZSV A1