Guus Moors (intikker)
Assist: Jur Swinkels

F-Pupillen (najaar), F4, 2e klasse 210

24 november 2012 9:15

Vandaag alweer de laatste wedstrijd voor de winterstop. Er staat vandaag een wedstrijd tegen Someren f4 op het programma.

We hebben vandaag een paar afmeldingen, helaas doen Bas, Sem en Kay niet mee. Dus met 8 spelers beginnen we aan deze wedstrijd.

In het kleedlokaal meld Ties zich aan om te gaan keepen. Met de warming-up, ditmaal onder aanvoering van onze aanvoerder van vandaag Jur, zien we dat Ties niet bang is om in de goal te gaan staan, want hij duikt er al voor de wedstrijd een paar ballen uit zijn doel.

Jordy geeft de opstelling en daarin is de verrassing dat Jur achterin gaat voetballen samen met Martijn. We geven Jur en Martijn de opdracht om alle ballen meteen weg te spelen en met de duels tegen de tegenstander aan te lopen. Dit wordt deze wedstrijd ook zeer goed uitgevoerd door Martijn en Jur.

Op het middenveld staan deze wedstrijd Tristan-Jay, Guus en Kjell en in de voorhoede Yannick en Jesse.

We beginnen uitstekend aan de wedstrijd, er wordt hard gewerkt en waar Bart-Jan en Gino dinsdags al weken op trainen, zien we nu terug in de wedstrijd. Er wordt overgespeeld, ballen worden aangenomen en er wordt hard gewerkt.

Binnen een paar minuten staan we met 2-0 voor. Door 2 goede voorzetten van Kjell, tikt voor het doel Yannick 2x maal binnen.

Achterin hebben Martijn, Jur en Ties het nog niet zo druk gehad. Toch komt Someren net voor rust op 2-1. In eerste instantie houd Ties de bal er goed uit, maar in de rebound is hij kansloos. Net na de rust denkt f4 nog dat het rust is, Someren komt op 2-2.

Dan is ZSV weer aan zet, f4 pakt het spelletje van voor de rust weer op, dat resulteert snel in de 3-2 door Kjell, een goed afstandsschot( ook al weken op getraind) en de 4-2 van Jesse, die alleen voor de keeper niet faalt en scoort. Tristan-Jay en Guus werken vandaag hard op het middenveld en staan ook aan de basis van meerdere goede aanvallen. Na weer een goede aanval krijgt ZSV een corner. Uit de corner van Yannick, heeft Guus een mooie voetbeweging in huis en hij zorgt voor de 5-2.

Kjell zorgt met weer een afstandsschot voor de 6-2 en zo gaat de wedstrijd naar het einde. Someren denkt daar anders over en komen nog 2x tot scoren, 6-4. Someren krijgt nog een paar kansen, net zoals ZSV. Na goed keeperswerk van Ties, ziet Ties Jesse vrij staan en met een mooie pass stelt hij Jesse in de gelegenheid om alleen op het doel af te gaan. Jesse maakt geen fout en met een harde schuiver bepaald hij de eindstand op 7-4.

Na een luidruchtige en leuke penaltyserie eindigt voor f4 de najaarscompetitie, met 21 punten eindigen we op een mooie 4e of 5e plaats, super goed gedaan jongens.

Nu nog een paar keer trainen en dan op naar de nieuwe voorjaarscompetitie.

Namens Jordy, Bart-Jan en Gino Bedankt voor de geweldige inzet de 1ste seizoenshelft, ook een bedankje voor alle supporters elke week, jullie steun hebben we ook nodig.