A-Junioren (district), A1, 2e divisie B

27 oktober 2012 15:00

Hal, J.M.A. van

Vandaag 27 oktober 2012 neemt ZSV A1 het op tegen de nummer 8 van de ranglijst Quick A1. We wisten dus wat vandaag ons te doen stond, de 3 punten in de zeilberg houden.
We begonnen met een goede warming up en dat zagen we terug in de wedstrijd. We stonden met een goede organisatie en er kwam niets door heen. In de 16eminuut onderschepte Rudy de bal en met een goeie steek paas bereikte hij Mathieu die de bal goed naast de keeper schoof ( 1 – 0 ). Net voor rust kregen we een rode kaart en gingen dus met een moeilijk tweedehelft die ons tegemoet kwam de rust in.
In de 2e helft begonnen we dus met 10 man maar we onze organisatie bleef wederom goed en er kwam helemaal niets door heen
We blevengoed als team staan tot in de 70e minuut Kevin van de Berg de bal goed onderschepte en met een rush over de rechterkant 2 man passeerde en met een goede voorzet Mathieu bereikte die zijn 2e van de dag maakte ( 2 – 0 ). Dit was ook de eindstand van deze wedstrijd.

ZSV A1 – Quick A1 2 – 0