85'

A-Junioren (district), A1, 2e divisie B

10 november 2012 15:15

Ree, J.J. van der

Zaterdag 10 november, de wedstrijd tegen Alphense boys staat op het programma. We wisten dat dit een belangrijke wedstrijd zou worden in de strijd om niet te degraderen. We zouden een punt boven Alphense boys komen te staan als we zouden winnen, maar bij verlies zou het gat tussen de 2 teams 5 punten zijn.

Na een rustige busreis kwamen we aan op het sportpark van Alphense boys. We begonnen met een goede warming-up. Dit beloofd veel voor de wedstrijd, iedereen was gedreven om de 3 punten mee terug te nemen naar zeilberg zodat we in de bus onder het genot van een pilsje konden genieten van de 3 punten. Na de warming-up werden de laatste puntjes op de i gezet zodat we het beste resultaat konden neerzetten.

We begonnen fel aan de wedstrijd, wonnen veel duels en dat resulteerde in een aantal kansen. Aplhense boys werd vooral gevaarlijk vanuit standaardsituaties waarbij de centrale verdeger mee naar voren kwam. Hij kopte in de 14e minuut de bal op de paal, de bal kwam terecht bij een andere speler die hem makkelijk binnen kon tikken, 1-0. Alphense boys eg nog een 100% kans, de keeper van zsv, leon, wist de bal nog net voor de lijn weg te tikken zodat de stand op 1-0 bleef. In de 21e minuut brak redouan door met een actie en maakt de 1-1. Net voor rust geeft Reouan de bal voor op mathieu: een niet te missen kans en hij maakte er dan ook 1-2 van. We dachten al aan het rustsignaal maar in blessuretijd maakte Aplhense boys nog de 2-2.

De tweede helft moesten we nog keer scoren voor een goed resultaat. helaas maakte Alphense boys ruim10 minuten na rust de 3-2. Nu moesten we wel de aanval zoeken. We creëerden genoeg kansen om de gelijkmaker te maken, maar de bal wilde er maar niet in. In de 90e minuut werd redouan met een 2e gele kaart, hoewel deze 2e zeer onterecht was, van het veld gestuurd. De stand bleef jammer genoeg 3-2. Dit betekent dat we nog steeds onderaan staan.

Volgende week hebben we de wedstrijd tegen Feyenoord (av) op het programma staan. We gaan er weer tegenaan en zullen de punten in de Zeilberg houden!