48'

E-Pupillen (najaar) E1, 1e klasse 200

14 november 2009 10:30

Jeffrey Thomassen

Vandaag de wedstrijd tegen Mierlo-hout E1 een hele oude bekende, we komen ze elk jaar wel een keer of twee tegen, dus geen geheimen voor elkaar. De laatste keer was op het zwaluwen toernooi, daar wonnen we, maar dat zegt niets meestal gaan de wedstrijden behoorlijk gelijk op.

In de wedstrijd van vandaag moesten we het nog doen zonder Joost, alhoewel het gips er af is moet hij nog 4 weken rustig aan doen en zeker niet vallen dus nog geen wedstrijden voor Joost. Jammer, want we hadden hem vandaag goed kunnen gebruiken met z'n schoten van afstand.
Mierlo-hout begon fel aan de wedstrijd en kwam  ook  op 0-1 na niet adequaat ingrijpen in de verdediging. Het spel kabbelde wat voort met kansen over en weer.
Na een wilde trap naar voren van de laatste man van Mierlo-hout werd de bal niet goed verwerkt door onze verdediging en viel de bal prompt voor de voeten van een aanvaller van Mierlo-hout die er wel raad mee wist en de 0-2 scoorde.
Een paar minuutjes later was het Ilias die na een goede aktie de 1-2 maakte. Jammer genoeg gingen we niet rusten met deze stand, met een bekeken lobje passeerde een speler van Mierlo-hout Teun, en bepaalde hij de ruststand op 1-3.
Na de rust hadden we wind mee en konden we met afstandsschoten de keeper uit gaan proberen. Maar voordat het zo ver was had Mierlo-hout er met een counter 1-4 van gemaakt.
Nu was het de beurt aan Wessel om zijn goede wedstrijd te bekronen met zijn eerste competitiedoelpunt van deze najaarscompetitie, hij kreeg een beetje hulp van een speler van Mierlo-hout maar we tellen hem voor Wessel.
Echte kansen op de 3-4 kregen we niet en vijf minuten voor tijd scoorde Mierlo-hout de 2-5.
Een paar minuten later liet Lars zien dat hij een goed schot heeft de bal belande helaas op de onderkant lat maar daar was Ward en hij zette de eindstand op het scorebord 3-5.