ZSV JO9-3JM

F-pupillen zaterdag, F3, 2e klasse 210

15 mei 2013 18:30

Kampioen????????????????????????????

We zullen het zaterdag pas weten, echter hebben we er alles aan gedaan wat we konden. Ondanks de druk vandaag uit tegen de nr. 3 van de competitie hebben de jongens niet verzaakt. We speelden vandaag een geweldige wedstrijd, met als absolute uitblinkers Jiri en Tijn, die achterin elke veelbelovende aanval van Milheeze in de kiem smoorden. We begonnen wat matig aan de wedstrijd en Milheeze had het beste van het spel. Max onze beer van een keeper hield zijn doel echter met een paar prachtige reddingen schoon. De eerste helft leek af te stevenen op een nul nulletje. Totdat Jens goed doorzette en Jelle in stelling bracht. Jelle was vroeg naar bed gegaan gisteren en dus zo scherp als een scheermes. Jelle scoort niet zo vaak, maar dit was een super belangrijke goal. In de rust de peptalk van de trainers, om vooral lekker te blijven voetballen want die goals zouden toch wel vallen. Wat in de eerste helft niet lukte ging in de 2de helft een stuk beter, scoren. Onze stofzuiger op het middenveld met de fluwelen techniek, Eva, zat er een paar keer lekker tussen en kon regelmatig Jadon, Dennis, Luc, Kaj en Jens wegsturen met de bal. Dennis en Luc zochten continue het avontuur op, kregen allebei kansen om te scoren, maar helaas wilde het vandaag maar niet lukken. Kaj lukte dit wel na een Messi-achtige solo door de defensie van Milheeze. Uiteraard kon onze topscoorder van dit seizoen met 55 goals, hier niet bij achterblijven. Zijn 1ste goal was eveneens na een solo op z'n Messi's. Kort hierna gevolgd door een verwoestend schot wat de keeper van Milheeze te machtig was. Dit was extra knap omdat Jens vandaag met een blessure speelde, en moeite had met lopen. Ons scoutingsapparaat had in de winterstop nog beslag weten te leggen op Jadon, een speler met veel potentie. Helaas mocht hij nog niet alle wedstrijden meedoen, maar in de laatste 2 wedstrijden hebben we Jadon mee genomen als ons geheime aanvalswapen. Jadon werkte een assist van Kaj knap binnen en bracht de score naar 0 - 5. Vlak voor tijd maakte een speler van Milheeze bewust hands op een meter of 10 van de goal. Tijd om onze eigen vrije trappen specialist in te schakelen. Tijn nam een aanloop waar een paard de hik van krijgt, (wij dachten nog, hij zal wel moe zijn als ie bij de bal is), een geweldige knal volgt, de keeper van Milheeze verbrande zijn vingers er nog aan, maar de bal vliegt onderkant lat de goal in, 0 - 6. Tussendoor bokste Max nog ff een bal uit de kruising, maar kon niet verhinderen dat Milheeze de verdiende eretreffer scoorde. Kampioen of niet, das dus even afwachten, dat het een geweldig seizoen was daar is iedereen van overtuigd. Een knappe prestatie aangezien er in onze selectie toch een groot aantal spelers zitten die dit jaar voor het eerst voetballen.