6 - 0

Milheezer Boys F2

F-pupillen zaterdag, F4, 2e klasse 208

27 april 2013 9:15

Na de doordeweekse wedstrijd tegen Fiducia/Elsendorp F1, waarin we een verdiend gelijkspel meenamen naar huis( 4-0 achter en toch nog gelijkspelen met 4-4) stond vandaag de wedstrijd tegen Milhezer Boys op het programma.

Deze tegenstander kwamen we ook al tegen in de najaarscompetitie en daar verloren we toen met 4-2, dus we hadden wat goed te maken.

Guus bood zich vandaag aan om te gaan keepen en dat vonden de meeste teamgenoten dan ook geen probleem. Sem was vandaag onze aanvoerder.

De wedstrijd begon gelijkwaardig en er kwamen kansen voor zowel ZSV als Milhezer Boys.

Maar door goed keeperswerk aan beide zijde bleef het 0-0. Jesse, Kjell, Yannick en Bas kregen ook nog goede kansen maar waren nog niet scherp genoeg om de 1-0 binnen te schieten.

Guus redde ondertussen een zeker doelpunt met zijn voeten, prima redding Guus.

Sem en Kay, het bijna vaste verdedigingsduo, bleef geconcentreerd verdedigen en Martijn en vooral Jur werkte op het middenveld extra hard en pakte veel ballen af, zodat Kjell, Jesse en Bas voorin de kansen kregen. Voor de rust besliste Kjell eigenlijk al de wedstrijd. Na een mooie solo en een goede combinatie met Jesse en Yannick zorgde hij voor de 2-0 voorsprong met de rust.

Guus wilde de 2de helft ook blijven keepen, geen probleem dachten de andere spelers.

Ook de 2de helft bleven de jongens hard werken en creëerden de ene na de ander kans, met af en toe ook mooie uitgespeelde aanvallen.

Kjell, Jesse, Yannick, Martijn en Jur schoten hard op doel, maar er stond de 2de helft een iets grotere keeper in de goal bij Milheeze, die er veel uit hield.

Toch wist Kjell de 2de helft nog 4x het doel te vinden en daardoor eindigde de wedstrijd in een verdiende 6-0 overwinning.

Vandaag goed gevoetbald en hard gewerkt op naar de volgende wedstrijd tegen Neerkandia.