45'
... (schot)

D-Pupillen D1, Hoofdklasse B

21 november 2009 11:45

Na acht wedstrijden de volle winst behaald te hebben, liepen we vandaag tegen  onze eerste nederlaag aan. 3 - 4 tegen Rood-wit '62 D1. Rood-wit had zich goed voorbereid en begon heel fanatiek aan de wedstrijd, ze wisten de meeste duels te winnen en hadden zodoende het meeste balbezit. We konden in de eerste helft niet echt een vuist maken. Rood-wit speelde heel gedisciplineerd en kon in de eerste helft driemaal scoren. Na de rust kwamen we beter in ons spel en via Ruhendry (2x) en Stan Zeegers al snel op gelijke hoogte 3 - 3. Daarna golfde het spel heen en weer maar we waren niet in staat om door te drukken. Rood-wit werd sterker en kreeg nog enkele goede kansen. Rick stond telkens goed opgesteld maar was eén keer kansloos bij een hoge bal. 3 - 4. Daarna probeerden we het nog wel maar het zat er niet meer in. Een verdiende nederlaag, wat altijd een keer kan gebeuren. Niet erg, als we er maar iets van leren, en er volgende week als team maar weer staan.