4'
35'

E-Pupillen (najaar) E1, 1e klasse 200

21 november 2009 10:30

Na de nederlaag van de vorige week moest er maar weer eens gewonnen worden om niet verder af te zakken in het klassement. Dit moest dan gaan gebeuren tegen NWC E1 een ploeg die nog niet al te veel wedstrijden had gewonnen deze competitiehelft.

De gebruikelijke yel was er al één om snel te vergeten evenals de helft die volgde, een slappe bedoeling was het, de 1-0 achterstand met de rust was dan ook volkomen verdiend.

Na een peptalk van de leiders begonnen we aan de 2e helft, voetbal technisch was het nog niet om over naar huis te schrijven maar de inzet was nu wel beter.  De eerste 9 minuten van de 2e helft kregen we al wat kleine kansjes die er niet ingingen,maar in de 10 minuut was het dan toch Ward die de 1-1 liet aantekenen, het gat was gevonden. Een paar minuten na de gelijkmaker was het Luc die de 1-2  maakte, vlak na de 1-2 miste NWC nog een hele grote kans om op gelijke hoogte te komen wat verdiend zou zijn geweest.

In de 45 ste minuut zorgde Ward voor enige rust in het spel door het derde doelpunt voor ZSV te maken, 2 minuten later zorgde Ilias voor de 1-4 eindstand.

Jongens ben blij met de drie punten en vergeet de wedstrijd snel.