7 - 1

Liessel 2 (zon)

Mannen, 3, Groep 2 28

29 augustus 2013 18:45

Na een nederlaag tegen Leunen 3 stond nu het treffen met Liessel 2 op het programma.

Gelukkig was onze succescoach Eddy weer terug van zijn stage in Italië.

Na een goede warming –up en stevige speech van Eddy begonnen we goed aan de wedstrijd en was het onze nieuwe aanwinst Michel die meteen een kopbal in het net deed belanden.

Daarna zakte we wat weg en door een miscommunicatie tussen Retting en ons keeperke werd het

1-1. Dit was het sein voor Flits om even zijn kwaliteiten te laten zien. Na een goede actie van Geert

en Flits kwam de bal bij John Munsters die hem in het netje schoot. Mooie aanval!

Vervolgens liet Patrick zijn hielen zien aan heel de defensie van Liessel en was het 3-1. Na de 3-1 was er een minder moment waarbij Karper zijn onderarm heeft gebroken. Karper beterschap namens ons allemaal. Met deze tussenstand werd er gerust. Na de rust gingen we door met doelpunten maken. Eerst was het wederom John Munsters die met een mooi schot van 20 meter de keeper kansloos liet en een paar minuten bracht Roy de 5-1 op het bord. Vervolgens waren het 2 mannen van het 4de die ons kwamen helpen. Dankzij de dreigende Carlo Maessen kon Niek Luttikhold de 6-1 maken en door een eigen goal kwamen we nog op 7-1.

Een goed resultaat dus en zondag hebben we de laatste bekerwedstrijd uit tegen Iesselstien.