9 - 3

Deurne 4 (zon)

Mannen zondag, 3, 4e klasse L

20 oktober 2013 11:30

Na drie gewonnen wedstrijden moest het 3e vandaag de inhaalwedstrijd tegen het 4e van Deurne spelen. Onze buren bivakkeren in de competitie op de laatste plek, maar tijdens de Derby der Derby’s kunnen statistieken de deur uit en is alles mogelijk. De rivaliteit tussen het geel/zwarte 3e en de blauw/witte Backstreet Boys van Deurne 4 hebben de toeschouwers enkele legendarische wedstrijden bezorgd, maar na een Deurnese wisseling van hun 3e en 4e elftal stonden we ineens tegen nieuwe gezichten te kijken.

Deze teamverandering was wennen voor enkele van onze spelers en de wedstrijd begon dan ook onnodig grimmig, maar gedurende de 1e helft werd er meer tijd besteed aan de bal en minder aan de tegenstander. Dit resulteerde in de 25e minuut in een schitterend goal van Rémy, die met een harde streep de keeper verschalkte. De voorsprong was van korte duur, want 10 minuten later werd het door een mislukte voorzet/ schitterend geplaatst schot ( maak zelf uw keuze) 1-1. Het 3e kreeg veel kansen, maar vooral John en Roy hadden hun vizier niet scherp staan, wat ervoor zorgde dat het 1-1 met de rust bleef.

In de rust werd Marcel gewisseld voor Bart, omdat hij met maar 3 balcontacten totaal niks aan de wedstrijd toevoegde. Deze wissel zorgde voor een totale ommekeer in de wedstrijd. Mede aangemoedigd door de geel/zwarte ballonnen in de lichtmasten van Deurne was er sprake van een constante stroom van doelpunten. Om de 5 minuten viel er een doelpunt. Achtereenvolgens Patrick, John, Luuk, weer John, Willem, weer John en Roy wisten het net te vinden. Na de 8-1 stokte de Zeilbergse machine weer even, wat resulteerde in 2 doelpunten van de Deurnese spits. Het had ook nog 8-4 kunnen worden, maar de met een schwalbe versierde penalty werd door Jordy vakkundig gepakt. Michel besliste de korfbaleindstand uiteindelijk op 9-3, maar met wat slimmer en gerichter spel had het aantal doelpunten gemakkelijk verdubbeld kunnen zijn. Met het lastige drieluik ONDO, Mifano en Lierop in het vooruitzicht is er dus nog steeds werk aan de winkel voor de aanwezige technische staf.

p.s. Terwijl de aanwezige technische staf genoot van de overwinning is er een opsporingsbericht geplaatst voor de afwezige technische staf.

De politie vraagt uw aandacht voor het volgende: Enkele weken geleden verdween Jan V., een man van Nederlandse afkomst, van de Zeilbergse velden. Er is sindsdien niets meer van hem vernomen.

Het is een licht getinte man met zwart, wokkelvormig haar tot aan de schouders. Zijn lichaamsbouw geeft een sportverleden aan, dat echter door blessures wat achterstallig onderhoud heeft. Hij spreekt met een Brabants accent, met een zware lage stem met veel spaties tussen de zinnen. Meestal is hij in het gezelschap van een vishengel, een goudgele rakker en aas (waar veel eieren in verwerkt zijn). Heeft u deze man gezien, geef hem dan een schop onder zijn kont en zeg dat ze hem op zondag missen op de Kranenmortel. Wij danken u voor uw aandacht.