22 september 2013 10:00

22-9-2013            NWC 4 – ZSV 3

Op deze zondag dan eindelijk onze eerste competitiewedstrijd. Meteen maar de vroegste van allemaal, om 10.00uur uit tegen NWC 4. Door dit vroege tijdstip was Geert helaas te laat wat hem op een reservebeurt kwam te staan. Onze coach is hier keihard in.

Aangekomen in Asten heeft Rob er een hard hoofd in om te spelen op dit slechte kunstgras!! Maar met onze coach valt niet te discussiëren en hij zegt: Jij speelt!,  dan haal maar je kunstgras schoenen in Deurne, maar je begint. Dus werd er geregeld dat de kunstgrasschoenen naar Asten kwamen.

En toeval of niet na 1 minuut wedstrijd wordt Rob de diepte ingestuurd en met een magistrale lob passeert hij de keeper, 0-1. Hier was de hand van de trainer dus duidelijk zichtbaar. Daarna moest Asten het spel maken alleen tot echte kansen kwam NWC niet. Wel was er een kans voor Roy,  alleen hij schoot deze jammerlijk naast. In de rust werd er gehamerd dat we geconcentreerd moesten blijven spelen. En eigenlijk waren er geen hoogtepunten meer in deze tweede helft behalve  kansen voor Michel, Patrick en een schot op de paal van Roy. Al met al een goede overwinning tegen een goede ploeg.  Komende zaterdag proberen we deze lijn door te zetten met een thuiswedstrijd tegen Someren 5.