F-pupillen zaterdag, F1, 1e klasse 202

21 september 2013 9:30

Het was vanochtend weer op tijd opstaan voor de jongens en meid van de F1. Vandaag hadden we nl weer een uitwedstrijd richting Helmond, nu naar Mierlohout.

Allemaal mooi op tijd aanwezig en vandaag geen afmeldingen, stapten we vol goede moed in de auto’s.

Na een goede en lange warming-up, begonnen we om 9.30u aan de wedstrijd. Er werd vandaag weer gespeeld met 7 tegen 7, dat hield dus in dat we allemaal in de wissel kwamen vandaag. En dat Jordy de tijd goed in de gaten moest houden en als Jordy de tijd vergat( om de 10 minuten wisselen) dan werd hij er wel aan herinnert door sommige spelertjes, die in de wissel stonden.

Bas stond vandaag weer op doel en de achterhoede werd afwisselend gevormd door Eva, Jiri, Kjell, Kay en Sem, het middenveld werd vandaag in de gaten gehouden door Ferid en Jadon en Jesse mocht het vandaag de verdedigers van Mierlohout lastig maken.

ZSV begon, zoals voor de wedstrijd afgesproken, goed en fel aan de wedstrijd. De bal ging goed rond en de duels werden fel uitgevochten. Het kon dan ook niet lang uitblijven dat F1 de eerste kansen kreeg via Kjell en Jesse. Jadon op het middenveld samen met Sem zorgden voor de aanvoer en regelde de passes. Achterin stonden Eva en Jiri een hele goede wedstrijd te verdedigen, ook gingen ze af en toe mee naar voren met corners en hielden de tegenstanders heel goed in de gaten. Kay zorgde af en toe voor het extra slot op de deur en Bas pakte een paar ballen goed uit zijn doel. Na een goede aanval opgezet door Sem en Jesse, gaf de laatste een mooie pass op Kjell, die bedacht zich geen minuut en schoot op het doel 0-1. Nu had de keeper hier geen antwoord op, vantevoren hield het enkele schoten van Jesse( op de paal), Jadon, Sem en Kjell goed tegen.

ZSV was nog na aan het genieten van de voorsprong, terwijl Mierlohout weer had afgetrapt, even niet opletten op een speler en deze ging alleen op het doel af. Kay en Eva probeerde hem nog in te halen, maar helaas de 1-1 lag achter Bas.

Konden we weer opnieuw beginnen. De kansen bleven komen in de 1ste helft. De 1-2 kon niet lang op zich laten wachten en dat gebeurde ook niet. Ferid en Sem zorgde dat de bal bij Kjell kwam, hij zette de bal voor waardoor Jesse de zeer verdiende 1-2 tegen de touwen schoot.

Nu doordrukken naar de 1-3 daar hebben we genoeg kansen voor gehad. De 1-3 viel ook nog in de 1ste helft. Jiri pakte de bal op een schitterende wijze af van zijn tegenstander en paste in op Kjell, die gaf een pass op Jesse, die gaf op zijn beurt weer voor en uit de voorzet schoot Jadon prachtig, hoog, onhoudbaar binnen 1-3.

Na de rust en door het vele wisselen bleef het een spannende wedstrijd. F1 verzuimde naar een hogere score uit te lopen. Kansen voor Sem, Jadon, Ferid, Jesse en Kjell gingen er niet in, terwijl achterin Eva, Kay en Jiri allert moesten blijven op de tegenaanval. Kwam de tegenstander er toch door dan stond Bas op de goede plaats om een tegengoal te voorkomen. Het bleef een spannende wedstrijd met goed voetbal en er werd wederom hard gewerkt tot het einde. Er vielen dus, zoals gezegd in de 2de helft geen doelpunten meer. Een meer dan terechte uitslag en overwinning van 1-3.

Super goed gewerkt weer vandaag en op naar de volgende wedstrijd volgende week thuis tegen Bruheze ( hebben we dit seizoen nog niet tegen gevoetbald of wel?)

En volgende week op tijd naar bed, want volgens Jordy en Gino hebben er vrijdagavond een paar spelers te lang de Voice of Holland zitten kijken