2 - 4

ZSV VR1 (zon)

Vrouwen zondag, VR1, 5e klasse 4

15 september 2013 11:00

Met de uitslag à la PSV - Feyenoord van de bekerwedstrijd twee weken geleden nog in ons achterhoofd, gingen we op weg naar Helmond voor de eerste competitiewedstrijd tegen hetzelfde team: Rood Wit '62. 'We moeten ze niet onderschatten', zei onze wijze trainer Pieter, maar gezien ons slechte spel in het begin van de wedstrijd, leek het erop dat we dat toch hadden gedaan. Gelukkig opende Debbie de score in de 19e minuut met een mooi schot en kwamen er daarna steeds meer kansen voor ons. In de 23e én 28e minuut scoorde Anouk twee soortgelijke doelpunten na een goede actie vanaf haar linksbuiten positie: 0-3. Dat begon er op te lijken! Voor rust (39e minuut) kregen we alleen nog wel een onverwachtse goal tegen, wat ervoor zorgde dat we met een stand van 1-3 de rust in gingen.

De tweede helft begon weer wat rommeliger en Rood Wit '62 werd sterker. Toen ze in de 79e minuut hun tweede doelpunt maakten, begonnen we m toch wel even te knijpen. Twee weken geleden 10-0 winst en nu dit, comeee onnn ZSV. Gelukkig maakte doelpuntenmachine Anouk in de 86e minuut een einde aan de spanning en zette ze de stand op 2-4, wat meteen ook de einduitslag was van onze eerste comptetitiewedstrijd. Het kon beter, maar ach, de eerste drie punten zijn binnen!