Vrouwen zondag, VR2, 6e klasse 09

22 september 2013 10:00

Berrie Bankers

Zondag 22 september de wedstrijd ZSV VR 2 – Stiphout vooruit VR 1

De 2e wedstrijd in de competitie tegen Stiphout  liet ZSV zien dat ze steeds beter op elkaar ingespeeld raken. Na een eerste 10 minuten, waarin Stiphout  de wedstrijd in handen nam , en waarin Suzan die onze keepster Lianne uitstekend verving en met een goede redding een snelle tegen treffer voor kwam, nam ZSV de wedstrijd snel in handen. Lisa speelde voor het eerst in haar voetbal  carrière tot haar grote verassing als laatste vrouw, en dat is natuurlijk toch wel even wennen, en ze was blij dat Silvana die gelukkig terug is van een blessure na 25 minuten deze plaats van haar over nam. Er kwamen steeds meer kansen voor ZSV . Sandra kreeg een heel mooie kans na een voorzet , maar haar directe schot ging net naast het doel. ook Lisanne kreeg een mooie kans ,haar schot ging net naast. na een hoekschop was het Anne v Bakel die ZSV volkomen verdiend op 1-0 zette.  Na gerommel in de verdediging van Stiphout was zij heel alert en met een mooie schuiver was het 1-0. Na weer een mooie aanval scoorde Suzanne Aarts voor de rust nog de 2-0 .

Na rust een zelfde beeld met een sterker ZSV dat met een enorme inzet 90 minuten door bleef gaan. De achterhoede speelde heel goed zonder andere tekort te doen , waren Silvana en Lizet  de leiders in de achterhoede ,  en zette zij het begin van de aanvallen op. Het middenveld maakte hier dankbaar gebruik van en zette aanval na aanval op. Met turbo Loes als aanjager op het middenveld kreeg Stiphout het steeds moeilijker en na een schitterende steekbal  van Lisa op  Sandra ronde diezelfde Sandra uiterst koel af en schoot de bal keurig in het doel 3-0  het was Susanne met haar 2e doelpunt  die de eindstand op 4-0 bracht.

met 6 punten uit 2 wedstrijden hebben onze dames een droom start in deze competitie en vandaag lieten ze voor de ogen van de hoofd trainer Pieter zien dat ook in VR 2 het nodige talent zit en dat is voor de toekomst van het dames voetbal van ZSV mooi mee genomen!  Volgende week de lastige uit wedstrijd tegen de VR 2 van SJVV  die uit bij ELI VR2 met 0-2 wonnen.  Aanvang van deze wedstrijd is 13.00 uur supporters worden bij deze wedstrijd van harte uitgenodigd  om ZSV VR 2 te komen steunen.