1 - 6

Bruheze F1

F-pupillen zaterdag, F1, 1e klasse 202

28 september 2013 9:15

Vandaag treden we met 7 spelertjes aan tegen het sterke Bruheze, zonder Jesse (plopsaland) en zonder Kay (ziek) en ook zonder Gino. De bespreking houden we alvast in het lokaal zodat we niet onnodig kou hoeven te lijden. We spreken af dat we hard werken en lekker overspelen. We beginnen met Bas in de goal, achterin Eva Kjell en Jiri. Op het middenveld Sem en Jadon en Ferid in de spits. Ferid heeft tot aan de eerste reclame, the voice gekeken en dat was te merken. Topfit en en vol inzet ging hij over het veld tekeer. We speelden dan ook een ijzersterke eerste helft waarin we gelijkwaardig waren aan Bruheze. Een paar goeie kansen die helaas net niet benut werden zorgden ervoor dat we met een kleine achterstand de rust in gaan. In de rust hoeft er eigenlijk niets gezegd te worden, we spelen super!! Na rust begint Bruheze sterk aan de tweede helft en helaas word de voorsprong snel uitgebreid. Omdat we geen wissels hadden worden onze spelers een beetje moe en is het moeilijk om het tempo van de tegenstander te volgen. Wat resulteerd in een 1-6 einduitslag. Ondanks de uitslag was het volgens Jordy de beste wedstrijd tot nog toe waarin iedereen vol inzet en mooi samenspel in het veld stond. Vrouw van de Wedstrijd was Eva, die het achterin goed dichthield en de beste speler van Bruheze meerdere doelkansen heeft ontnomen. Heel goede gedaan allemaal, en volgende week proberen we het gewoon weer opnieuw.