ZSV 1 (zon)

Mannen Zondag standaard 1, 4e klasse F

6 september 2009 14:30

Liessel-ZSV

ZSV is de competitie prima begonnen met een overwinning op promovendus Liessel. Vanaf het eerste fluitsignaal gingen de Zeilbergers op jacht naar een doelpunt. Liessel kon de druk op de verdediging niet weerstaan en al snel maakte Hans Verbaarschot de 1e competitietreffer van het nieuwe seizoen. Op randje 16 schoot hij de bal achter de kansloze Liessel doelman. ZSV ging vrolijk door met aanvallen en het wachten was op de 0-2. Liessel werd eenmaal gevaarlijk, uit de kluts werd de bal via via bijna door een ZSV speler in eigen doel gewerkt. De beste kans voor ZSV werd om zeep geholpen door Marlon Altink die na een prima pass van Roy Manders de bal langs het doel schoof. Even later kwam Rob van Bree op aangeven van weer Roy Manders vrij voor doel. De keeper redde de bal met de handen, echter gebeurde dit minimaal een meter buiten het 16metergebied. De scheidsrechter stond te ver weg om het goed te beoordelen en liet doorspelen. Toch viel voor de rust de zeer verdiende tweede treffer. Uit een voorzet van Marlon Altink kopte Hans Verbaarschot de bal binnen:0-2. De 2e helft kwam Liessel sterk uit de kleedkamer. De lat bracht redding op een mooi schot van een Liessel speler. Na ongeveer een uur spelen werd de wedstrijd definitief beslist. Rick van der Putten bereikte Hans Verbaarschot die uit de draai zijn derde treffer van de middag wist te maken. Liessel redde 10 minuten voor tijd de eer door een goede aanval af te ronden. Het slotakkoord van de wedstrijd was voor aanvaller Rick van der Putten. Zijn dribbel eindigde met een schitterend schot in de bovenhoek. Eindstand 1-4.

ZSV: Dirk vd Mortel, Bart vd Manakker, Roy Manders (Rens Manders), Thijs Joosten, Bart vd Akker, Geert Verhees (Jan Verlijsdonk), Marlon Altink, Rob van Bree, Rick vd Putten, Hans Verbaarschot en Boy Verlijsdonk (Patrick Crommentuyn).