46'
55'

D-Pupillen D1, Hoofdklasse B

23 januari 2010 12:00

Vandaag de eerste wedstrijd na de winterstop. Een winterstop waarin we niet stil hadden gezeten. De toernooien in Meyel en Overloon werden allebei gewonnen en ook het manegetoernooi beviel ons heel goed. Tussendoor werd er flink getraind in de Ames, dus we waren klaar voor de wedstrijd tegen Volharding. Iedereen was fit en dat was te merken. Vanaf het begin werd er goed druk gezet en de éne aanval na de andere werd opgezet. De fijnafstemming moest nog even gevonden worden maar na 12 min. was het Jordy Snellens die de score opende 0 - 1. Even later maakte Davy uit een penalty de 0 - 2. in de 24e minuut was Ruhendry trefzeker 0 - 3 en voor rust maakte hij ook de 0 - 4. Na de energiedrank van Rest-o-ricus werd er afgetrapt voor de tweede helft. Ook nu weer veel kansen, Volharding speelde één op één waardoor wij ook een speler doorschoven. En doordat Stan Zeegers veel ballen veroverde op het middenveld, hadden we veel balbezit. ook kregen we weer veel kansen. Zo kon Joep na 35 min. de 0 - 5 aantekenen. Ook Stan v. Helmond liet zich goed zien, hij scoorde de 0 - 6. Na goed doorgaan van diezelfde Stan kon Davy  0 - 7 scoren. Door twee schoonheidsfoutjes kon Volharding iets terugdoen 2 - 7, maar het remco die voor de eindstand zorgde 2 - 8. een prima overwinning met goed voetbal. Met deze inzet en goede mentaliteit die er heerste zal elke tegenstander een prooi zijn voor ons. Dit zullen we elke wedstrijd weer op moeten brengen en of dat lukt zal de toekomst leren.