ZSV VR2 (zon)

Vrouwen zondag, VR2, 6e klasse 09

29 september 2013 13:00

29 september de wedstrijd SJVV VR 2 – ZSV VR 2

de 3e competitie wedstrijd speelden onze geel zwarte dames 2 van ZSV uit tegen SJVV. Een wedstrijd tussen  2 ploegen die toch wel wat  extra spanning bracht omdat veel speelsters elkaar goed kennen, die wedstrijd wil je toch winnen. Of het door deze spanning kwam weet ik niet maar de wedstrijd speelde zich meestal af tussen de 16 meter gebieden van beide ploegen af. En was dan ook meer spannend, dan goed. Over de hele wedstrijd hadden beide teams slechts enkele kansen Susan had een prima redding op een goed schot van een van de speelsters van SJVV. Ook ZSV had een paar mogelijkheden een schot van Ellis werd ,maar net gered met de voet van de keepster van SJVV.  Rond de 60e minuut was het Loes Dierker van SJVV die met een geplaatst schot de enige treffer in deze wedstrijd scoorde en zo was het SJVV die deze wedstrijd met 1-0 won. ZSV VR 2deed er alles aan om de gelijk maker nog te forceren maar helaas voor ZSV  kregen ze niet het punt dat toch wel verdient zou zijn geweest. Verder bedanken we de vele supporters die ons kwamen aan moedigen en het was heel fijn dat ook bijna iedereen van ZSV VR 1 er waren om ons te steunen. Na afloop gingen ze samen  in de kantine bij SJVV de 3e helft spelen, en dat laat zien dat het tussen beide ZSV teams de onderlinge sfeer wel goed zit , en dat is ook heel belangrijk voor de toekomst want we hebben elkaar geregeld nodig .

volgende week de thuis wedstrijd tegen Lierop VR 1 die met 4-1 te sterk waren voor Eli VR 2 bij winst doen we goede zaken in de strijd om bij de eerste 6 te eindigen .                          Succes  tegen Lierop