Vrouwen zondag, VR2, 6e klasse 09

6 oktober 2013 10:00

Bart Sleegers

6 oktober de wedstrijd ZSV VR 2 – LIEROP VR 1

Om 10 uur begon de wedstrijd . enkele speelsters zitten met blessures en we wensen deze dames een spoedig herstel toe. Ook onze keepster is nog geblesseerd en dus stond Fleur weer in het doel. Julia verving Silvana als laatste vrouw en deze jonge dame Julia , liet zich ook deze wedstrijd van haar beste kant zien en speelde ook deze wedstrijd weer erg sterk! Na 4 minuten strafte Loes gerommel in de achterhoede van Lierop af,  en  schoot de bal erg koel de 1-0 binnen. in de 13e minuut was het Sandra die met een mooie geplaatste boogbal de 2-0  binnen schoot. toch was het niet zo makkelijk als het leek. Lierop kreeg inde 16e en 17e en 25 minuut 3 mooie kansen. maar  Fleur stond 3 keer met haar voet  een doelpunt voor Lierop in de weg. even later  kreeg Lisa een mooie kans maar haar schot stopte de keepster van Lierop. In de 30e minuut ging Loes nog eens alleen op de goal af maar ook haar schot werd gestopt door de keepster. Sandra had nog een schot ,maar dat ging net langs de verkeerde kant van de paal. In de 35e minuut redde Fleur opnieuw een tegentreffer voor ZSV maar nu met haar hand! de eerste 15 minuten na rust was er weinig te genieten omdat het spel van beide teams ver terug zakte. Na 20 minuten de 2e helft kwam Lierop toch op 2-1 na een snelle aanval over rechts met een onhoudbaar schot voor Fleur. bij Lierop viel de ene na de andere speelster uit en ze stonden een tijd lang met slecht 8 speelsters op het veld. ZSV kon hier nauwelijks van profiteren , en kon geen oplossing vinden hoe om te gaan met deze meerderheid. de rust bewaren , goed kijken wie er vrij staat en de bal rustig naar elkaar spelen is een beter oplossing dan in paniek raken en de bal maar weg schoppen . deze 2e helft zag je duidelijk dat je met een erg onervaren team speelt. Maar hiervoor kunnen de trainers actie ondernemen , om via de trainingen , hier oplossingen voor te gaan vinden , die ZSV VR2 dan natuurlijk om gaan zetten in de wedstrijden. ZSV kreeg via Jori  in de 80e minuut en Lisa even later nog 2 mooie kansen  die de keepster van Lierop  net kon redden. de punten bleven zodoende toch verdiend in de Zeilberg . zeker omdat enkele van de Lierop speelsters gebruik maakte van het niet optreden van de scheidsrechter en dus te veel gebruik maakte van gemeen en hard spel en hiermee ook enkele van onze speelsters intimideerde , die daardoor toch wat uit hun spel werden gehaald. 20 oktober spelen we onze volgende wedstrijd tegen ASV 33 VR1 die toch wel verassend met 3-0  verloren van ELI VR2.  dus even tijd voor de geblesseerden , en met lichte klachten spelende dames om hiervan te herstellen, en hopelijk kunnen we dan weer snel verder met allemaal fitte speelsters. na 4 wedstrijden staan we met 9 punten uit 4 wedstrijden op de 3e plaats !      achter ONDO VR1  met 12 uit 4 wedstijden en SJVV VR2 met 9 punten uit 3 wedstrijden.