ZSV 3 (zon)

Mannen zondag, 3, 4e klasse L

6 oktober 2013 11:30

Liessel 2 –ZSV 3

Na 2 overwinningen moesten we dit keer naar buurman Lijssel. Geen gemakkelijke opgave.

Omdat we bijna allemaal fitte spelers hadden moest onze coach moeilijke (of juist makkelijke) beslissingen nemen wat betreft de opstelling.

Dit keer mochten Michel en Roy naast Eddy op de bank plaatsnemen.
In het begin van de wedstrijd hadden we het moeilijk tegen Liessel maar na een kwartiertje legde Willem de bal goed af aan Geert en deze schoot de bal koel in het doel.

Daarna waren de rollen omgedraaid alleen nu was het Kantje die de bal over het doel werkte.

Vervolgens kwam Liessel weer beter in het spel en door wat mistasten in de ZSV defensie werd ons keeperke voor de eerste keer dit seizoen gepasseerd met een onhoudbaar schot.

In de rust werden Michel en Roy ingebracht en deze waren erop gebrand om het ongelijk van de coach te bewijzen. Na een minuut of vijf in de tweede helft zat Michel er met zijn laaannnggg bein weer eens tussen en stuurde Geert alleen op de keeper af. Via de binnenkant van de paal ging de bal in het doel. Geert liep koelbloedig weg na weer een treffer te hebben gescoord.

De treffer van Geert was het sein om eens effe gas te geven. Via een spijtende pass van Roy en een mooie aanname van John (Barca niveau) maakte John de 3-1. De 4-1 was een cadeautje van de keeper van Liessel die de bal losliet en Roy scoorde zo de 4-1. Liessel bleef maar in de val lopen door aan te blijven vallen en via een aanval over 3 schijven kwam de bal via John bij Michel terecht. Deze controleerde de bal mooi zodat hij de 5-1 kon noteren. Na de 5-1 kregen we een vrije trap op de middenlijn en zag John Tino al 25 meter sprintend overbrugd te hebben langzij komen. John gaf de bal aan Tino mee en sprintend met de voet aan de bal ging Tino alleen op de keeper af. Alleen op het moment supreme werd Tino zenuwachtig of iets dergelijks en de bal rolde tergend langzaam in de handen van de keeper van Liessel. Tino niet treurend en schakelde meteen om en veroverde de bal.

Een paar minuten later gaf Rob de bal diep op Roy en gaf John een niet te missen kans en stond het 6-1. Het slotakkoord was voor Roy die de 7-1 op het scorebord bracht. Marcel probeerde ook nog te scoren alleen niemand wilde hem de bal gunnen (zijn eigen overtuiging). Maar hij was niet te beroerd om vervolgens meters zo niet kilometers ALLEEN druk te zetten op de Liessel verdediging die hier niet warm of koud van werden. Klasse gewerkt Mars.

Een mooi en terechte overwinning al was het spel niet om over naar huis te schrijven. Maar goed zoals Tino al omschreef: in de laatste 3 wedstrijden tegen Liessel, doelsaldo 21-3.