ZSV VR2

Vrouwen zondag, VR2, 6e klasse 09

20 oktober 2013 13:00

Zondag 20 oktober de wedstrijd ASV VR 1 – ZSV VR 2

Nadat veel speelsters van ZSV VR2 de wedstrijd van ZSV VR1 tegen VOW VR 1 hadden bekeken , die de dames van ZSV verdiend wonnen met 4-1, en zo de volgende ronde voor de beker bereikte , vertrokken we richting  Aarle Rixtel voor de competitie wedstrijd tegen ASV VR1. we begonnen 15 minuten eerder omdat we graag nog de 2e helft van de beker wedstrijd Deurne  tegen ZSV  wilden zien. de eerste 10 tot 15 minuten was ASV de gevaarlijke ploeg en ging de spits van ASV 3 keer vrij op het doel van ZSV af, maar het was Fleur die ZSV door deze moeilijke begin fase sleepte met 3 schitterende reddingen. vanaf nu nam ZSV steeds vaker de wedstrijd in handen en konden we de  eerste kansen voor  ZSV  zien Sandra kreeg een mooie kans maar schoot net naast , en Susanne zag een schot net naast het doel van ASV gaan. nadat fleur nogmaals een goede redding had  was het uit eindelijk toch de gevaarlijke spits van ASV die vrij afstormend op Fleur in de 41e minuut het net wist te vinden. De ruststand was dan ook verdiend 1-0 voor ASV. De 2e helft ging ZSV steeds beter voetballen . en de spits van ASV kreeg het erg lastig om nog gevaarlijk te worden ,maar in de 60e minuut kon ze ASV toch nog op een 2-0 voor sprong schieten, met een strak schot liet ze Fleur kansloos.  toch kreeg het team het gevoel dat hier wat te halen viel, en ging nog meer drukken op de verdediging van ASV ,dat hier door steeds vaker in de problemen kwam. Nadat Loes nog een bal hard naast schoot ,was het Nathalie die met een hard geplaatst schot in de 65e minuut het net wist te vinden , en de 2-1 scoorde. en in de 71e snelde op links Anouk richting achterlijn , en legde de bal pan klaar terug naar Lisa , die hier dankbaar gebruik van maakte ,en de bal langs de keepster van ASV hoog in het doel schoot 2-2. de dames wilden meer, en al in de 73e was het Loes die uiterst koelbloedig de 2-3 scoorde met een geplaatst schot. ASV was klaar voor de slacht , maar  omdat de keepster van ASV soms met het nodige geluk enkele goede kansen van ZSV  redde, bleef het spannend tot het einde . en dat kan lang duren als zelf de scheidsrechter nog een punt ruikt voor de thuis club. Het was aan de koelbloedigheid van Anouk  te danken , dat zei na een schitterende steekbal van Loes keurig afrondde en de   2-4 binnen schoot, dat we toch nog  de gedeelte van de 2e helft  van Deurne – ZSV konden zien. want in de 97e minuut besefte ook de scheidsrechter uit eindelijk toch dat deze wedstrijd verloren was en floot af. zo konden we toch nog wat sfeer proeven van de 0-4 overwinning van ZSV op hoofdklasser Deurne