1 - 4

ZSV 3 (zon)

Mannen zondag, 3, 4e klasse L

27 oktober 2013 12:00

Ondo betekent Op Naar De Overwinning, dit ging vandaag echter niet op tegen onze helden van zsv 3. We hadden een voorbereiding zoals ze die bij Helmond Sport nog niet hebben. Om kwart voor tien werd er verzamelt om te gaan lunchen bij nota bene de hoofdsponsor van ondo, de pandoer. Dus voor de wedstrijd begon stonden we al met 1-0 voor!

Na deze lunch gingen we naar ondo waar het altijd tot op het laatste moment het spannend blijft of de wedstrijd wel doorgaat. Wat ook heel spannend was was wat de consequenties voor Esteban van de Heuvel waren aangezien hij, naar verluid, weigerde om de rechtsback positie in te nemen. En daaroverheen niet is komen trainen wegens verbouwingen thuis. Zoals het een topcoach betaamt staat Eddy hierboven en stelde gewoon Marcel op in het hart van de defensie samen met zijn maat Rob van Bree. En eerlijk is eerlijk Marcel speelde een dijk van een wedstrijd.

Na ongeveer 5 minuten was het Willem van La de Voices die de 0-1 liet aantekenen met een schitterende punter. Nog geen 5min erna was het Bart Tonnaer die verwoestend uithaalde en de bal over de deklat schoot. Daarna verstuurde Rob een prachtige bal op Roy en Rob dacht dat Roy de kans verprutste maar op schitterende wijze lobte hij de bal over de keeper van Ondo heen en was het 0-2!

Uit een corner scoorde de andere roodharige Luuk bijna de 0-3, maar we gingen met 0-2 rusten.

In de rust kregen we een goed staaltje coaching van Eddy en zijn assistent Tino Altink.

We moesten goed beginnen in de tweede helft en snel een doelpunt erbij maken, zo gezegd zo gedaan. En na vijf minuten was het 0-3 door Roy.

We lieten Ondo een beetje komen alleen hun spitsen hadden het vizier niet echt op scherp staan. En misten kans op kans en anders was het ons keeperke wat in de weg lag om de weddenschap met onze coach te proberen te winnen en de nul te houden. Wat hem helaas niet is gelukt wat Ondo scoorde de 1-4. Tussendoor had Patje nog even iedereen de hielen laten zien om via Roy, de paal en Michel de bal bij Bryan te laten komen. Hij schoot de bal op een manier die alleen Lex Immers kan recht in de haak.

Een goede beginfase zorgde uiteindelijk voor de winst in deze partij. Volgende week thuis tegen mifano. Tegen deze ploeg hebben we nog wat goed te maken. Verder hopen we dat onze Gerrit er zondag weer bij is!