5 - 3

SJVV F1

F-pupillen zaterdag, F1, 1e klasse 202

26 oktober 2013 9:15

na twee weken rust te hebben gehad, mogen we vandaag aantreden tegen naaste concurrent SJVV. Het beloofd een spannende wedstrijd te worden. Zonder Jesse en Gino, beginnen we aan de warming up. Ook Jadon is er niet maar hij sluit later toch nog aan. Helaas is de scheidrechter niet op komen dagen en moet Jordy een dubbelrol op zich nemen door al coachend voor scheidrechter te spelen, en dat ook nog zonder fluitje. Zoals iedere wedstrijd leggen we de nadruk erop om sterk en vol inzet te beginnen. En dat is niet tegen dovemansoren gezegd. Volle bak zoals Bas het zegt gaan we aan de slag en dit resulteerd erin dat we al snel op 1-0 voor komen. Door enkele mooie combinaties krijgen we goeie kansen, en zo word het dan ook 2-0. Onze middenvelders blijven af en toe wat voor hangen zodat onze verdedigers ook wel wat te doen hebben tegen de goeie aanvallers van SJVV. Met de rust staat het 3-1 en lijkt er geen vuiltje aan de lucht. Eva, Kay en Jiri houden het aardig dicht achterin en Ferid maakt gelijk na rust 4-1. Dan breken er 10 zware minuten aan met een eigen goal van Jadon en een mooi afstandschot van SJVV word het 4-3. Bas houd nog knap een paar ballen uit zn goal  en gelukkig kan Kjell de bal vanaf de middenlijn mee nemen en de 5-3 binnen tikken zodat de buit binnen is. Dit was een belangrijke wedstrijd om te winnen en daarom alle complimenten voor het harde werken en het mooie spel.