Vrouwen zondag, VR2, 6e klasse 09

27 oktober 2013 10:00

Chenton Janse

Zondag 27 oktober de wedstrijd ZSV VR2 – NWC Asten VR 1

op deze soms onstuimige herfstdag met stormachtige wind , met felle regen buien en soms een heel mooi zonnetje moesten onze dames spelen tegen hekkensluiter NWC uit Asten . het verschil in de stand ( ZSV staat 2e ) was de eerste helft nauwelijks te zien. het was een gelijk opgaande wedstrijd waar in NWC al in de 2e minuut met een schot boven in de hoek verassend op 1-0 kwam. waarschijnlijk kwam het door de felle regen en harde wind , of was het toch  onderschatting van de tegenstander dat het voor ZSV moeilijk was om tot goed voetbal te komen . NWC kreeg nog een paar kansen die door Wendy die vandaag het doel verdedigde gered werden. er waren wat doelpogingen van ZSV maar  het net werd nog niet gevonden. een vrije trap van Lisa ging net over de verkeerde kant van de lat. een schot van Lisa in de 33e minuut was wel raak , de keepster van NWC   verkeek zich op de houdbare bal  en vloog de bal verassend in het doel. rust 1-1.                                                                                     in de 2e helft , na moeilijke eerste 10 minuten die gespeeld werden onder barre omstandigheden met storm en felle regen ( ZSV had wind tegen) ging  ZSV eindelijk beter voetballen, en kreeg het een veld overwicht. bij een aanval van ZSV was het grote paniek voor het doel bij NWC  , met meerdere kansen voor ZSV maar het net werd ook nu niet gevonden. in de 58e minuut werd Lisa neergehaald 25 meter voor het doel. Lisa schoot met een prachtig schot de bal over de kansloze keepster van NWC. 2-1. in de 65 ging de vliegens vlugge Sandra op links langs haar tegenstandster en ook de keepster en verdedigster wisten geen raad op het doorgaan van Sandra die de bal over de lijn wist te frotten. 3-1  en in de 73e minuut was het Anne v Bakel die met een droog schot de 4-1 eindstand op het score bord bracht. uiteindelijk werd er toch verdient  gewonnen en staan we nu op de eerste plaats met 3 punten voorsprong op ONDO VR1 en SJVV VR2  die wel 2 wedstrijden minder hebben gespeeld. volgende week de derby tegen VR1 van Deurne , aanvang 12.00 uur op het sportpark van Deurne. Supporters zijn natuurlijk van harte uitgenodigd .        tegen Deurne zullen we vanaf de eerste minuut klaar moeten staan om de strijd met zijn allen aan te gaan , om de 3 punten mee naar de Zeilberg te nemen. want ook voor de dames van ZSV geld natuurlijk dat een overwinning op Deurne extra lekker smaakt !