2 - 0

SSE E2

E-pupillen zaterdag, E4, 2e klasse 206

16 november 2013 10:30

Vandaag was iedereen mooi op tijd en snel aangekleed. Hierdoor was er volop tijd voor een uitgebreide warming up. Brrrr....het was ook frisjes. We stonden nog even te wachten op de scheids, maar deze kwam helaas niet opdagen.... dus met enige vertraging en improvisering kon de wedstrijd beginnen. Gelukkig werden we in de 2e helft geholpen door Jos Hoeben die het fluitje overnam. Jos dank hiervoor !
Beide teams waren in de eerste helft aan elkaar gewaagd. Het was voornamelijk rommelig. Passes waren onzuiver, waardoor er veel gecorrigeerd moest worden en we niet lekker de bal konden laten rondgaan. Aan beide zijden was er wat gevaar, maar de 0-0 ruststand was terecht. De peptalk in de rust was even nodig. Met name de belofte op een broodje frikadel -bij winst-  gaf extra energie. In de tweede helft waren we de bovenliggende partij. Uit een snelle corner van Jort, krulde Daan de bal schitterend en onhoudbaar in de linkerkruising: 1-0 ! Deze voorsprong gaf ons nog meer kracht en we begonnen steeds beter te spelen. De 2-0 kwam uit een scrimmage, waarbij de keeper van SSE de bal losliet voor de voeten van Daan. Daan twijfelde niet, speelde zich vrij en scoorde. Via Levano en Jens kregen we nog 3 100% kansen, maar de bal wilde er vandaag niet in.
Samengevat mogen we stellen dat de defensie met Ray, Jordi en Mika de aanvallen van SSE aardig in de kiem kon smoren. Ray moest 1x de bal van de doellijn koppen om een tegentreffer te voorkomen. Keeper (2e helft) Luuk had enkele reddingen nodig om de nul te houden. Op het middenveld werd er door Jort, Lex en Levano veel werk verzet. Jens en Daan werden goed vrijgespeeld, zodat we voor gevaar konden zorgen. Helaas was Jaimy vandaag niet topfit en had hij last van de kou. Hopelijk is het volgende week tijdens de topper uit bij Mierlo-Hout beter weer !
Wederom complimenten mannen, hard gewerkt en 3 terechte punten in de Zeilberg gehouden.