...

Vrouwen zondag, VR2, 6e klasse 09

15 december 2013 10:00

Zondag 15 December ZSV VR 2 - ONDO VR 1

Vandaag de wedstrijd tegen het sterkste team uit de 6e klasse, en die al het winterkampioenschap binnen heeft gehaald met 27 punten uit 9 wedstrijden en een doelsaldo van 72 voor en 14 tegen . de eerste helft was er echter geen sprake van kracht verschil . Ondo kreeg wel enkele goede kansen ,maar Nathalie in het doel van Zsv voetbalde uitstekend mee , en samen met de achterhoede smoorde ze zo enkele aanvallen van Ondo voordat Ondo echt gevaarlijk kon worden. Zsv was de eerste helft de gevaarlijkste ploeg en kreeg ook enkele goede kansen , die net niet succesvol afgerond konden worden. In de 31e minuut kreeg Zsv een strafschop na een tik op de enkel van een van de aanvallers van Zsv .Lisanne wist wel raad met dit buiten kansje , en schoot de bal keurig in de linker hoek . Zsv kreeg hiermee de verdiende beloning voor het uitstekende spel in de eerste helft. In de 40e minuut was het wel raak voor Ondo nadat een aanvalster vrij werd gespeeld , en de bal keurig afrondde. Ruststand was dan ook 1-1. In de 53e minuut gleed een verdedigster van Ondo uit , en gleed met haar arm , tegen de bal aan . de scheidsrechter gaf Zsv weer een strafschop. Lisanne ging voor haar 2e doelpunt , maar helaas stopte de keepster het schot van Lisanne. hierna was het Ondo dat de wedstrijd steeds meer onder controle kreeg , ook omdat Zsv toch wel wat minder ging voetballen. en zij Loes, die voor rust de grote motor van Zsv was, onder controle kregen. de spits van Ondo was hierna 3 keer uiterst koel in het benutten van de kansen, en Ondo won dan toch wel verdient deze wedstrijd. als het weer het toe laat spelen we zondag tegen het sterke Bruheze . de winnaar van deze wedstrijd eindigt op de 2e plaats. maar hoe de wedstrijd ook eindigt , iedereen van dit team kan trots zijn , over dit seizoen. We zijn door geen enkele tegenstander weg gespeeld . ook tegen de kampioen , hadden we de mogelijk heden op een beter resultaat. Succes zondag tegen Bruheze waar een collega van mij trainer is. dus dames maak mij extra blij met een overwinning op Bruheze ! om 13.30 is het feest met de afsluiting van het seizoen in de kantine.