Bruheze VR1 (zon)

Vrouwen zondag, VR2, 6e klasse 09

22 december 2013 10:00

Zondag 22-December de wedstrijd Zsv vr 2 – Bruheze vr 1

gelukkig konden we de laatste wedstrijd van het seizoen ook nog spelen op het einde van December , en wie had dat nog gedacht.  de wedstrijd zou een spannende strijd moeten gaan worden om de 2e plaats in de competitie , maar dat kwam er niet echt van . Bruheze was de eerste helft oppermachtig en had de wedstrijd volledig onder controle. En drukte dat ook uit in een 0-4 stand met de rust. Van de 2e helft hielden we toch een goed gevoel over aan deze wedstrijd ,want ondanks dat Bruheze de stand nog opvoerde tot 0-6 ,gaf de  2e helft toch wel een  ander beeld  met een veel meer aanvallend Zsv , dat in de 2e helft toch zeker wel enkele doelpunten verdiende ,maar helaas lukte Zsv het niet de kansen te verzilveren.  We kunnen terug kijken op een zeer goede najaar competitie , waarin we een zeer goede 3e plaats hebben behaald. er zit best nog wel groei in dit elftal ,dat in de loop van de competitie toch wel erg geteisterd werd door blessures. na de winterstop  gaan we hopelijk met een fitte selectie , en met volle inzet en motivatie de strijd aan , met de sterkste ploegen uit deze competitie. ons doel is om ook hierin zeker wat wedstrijden te gaan winnen, en van deze sterke tegenstanders zullen we zelf ook alleen maar beter worden. ook Bruheze zal dan van ons meer tegenstand gaan krijgen, dat kan ik mijn collega die trainer is van Bruheze beloven. Hij zit mij al op facebook te smeken om het verslag !! zal hij dat na de winter ook doen ?  ik wil iedereen die Zsv maar  vooral ook onze dames van  de dames elftallen, en de mensen die iedere week weer klaar staan om de dames te helpen om beter te worden, en alle vrijwilligers van Zsv, fijne kerstdagen en een gezond en sportief 2014 wensen.