C1 en ZSV C1 spelen een goede wedstrijd en scoren niet

23 november 2013 13:15

Kolenberg, B.F.

Verslag van de wedstrijd ZSV C1 - Mifano C1 geschreven door Mifano.

23-11-2013 ZSV C1 - Mifano C1 0-0

Afgelopen zaterdag gingen we naar ZSV, zij hebben altijd goede 1e teams en dat blijkt ook nu weer uit de stand, zij stonden iets boven ons en bij een overwinning van Mifano zouden wij hun voorbij gaan. We begonnen met Yarim, Jeroen en Gijs op de bank, de rest van het team stond op de vertrouwde posities.

ZSV begon zoals verwacht met een offensief en vooral hun linksbuiten maakte ons het leven zuur, echter

zeer gevaarlijk werd het niet, zelf kwamen wij in het begin er moeizamer uit. Het was enigszins jammer dat de scheidsrechter redelijk snel floot voor zeer lichte overtredingen, dit kwam het spel van beide teams niet ten goede. Gelukkig deed hij dit wel 2 kanten op. Naarmate de 1e helft vorderde kwamen wij iets onder hun druk uit en via toch wat goede combinaties kon Bram tot 2x toe met een afstandschot het proberen, echter zijn vizier stond niet scherp genoeg. ZSV kreeg nog een vrije trap maar ook die was niet goed genoeg om Martijn in de goal te verassen. In de 2e helft kwamen Jeroen voor Siem, Yarim voor Lars en Gijs voor Robert in het veld. Gijs had hun linksbuiten redelijk goed onder controle en daardoor ontstond er minder gevaar en begonnen we zelf te voetballen. Er ontstond wat ruimte maar tot aan de 16 ging het, daarna zat er iedere keer een verdediger van ZSV tussen, vooral bij de hoge ballen. Bas joeg nog uit een vrije trap de bal naar de overburen, Michiel probeerde dit later ook nog. Bij een tegenaanval van ZSV kregen zij een corner en die werd uitstekend ingekopt maar gelukkig voor ons scheelde dit een haartje en ging hij voor ons aan de goede kant van de paal erlangs. In zo'n beetje de laatste minuut vd wedstrijd werd Luc E. opzichtig gevloerd in de 16. Na afloop gaven zelfs mensen van ZSV toe dat dit een duidelijke penalty was, helaas voor ons gaf de scheids hem niet. Zo bleef het dus 0-0. Over de hele wedstrijd gezien een terechte uitslag, jammer van de scheids, maar na Rood Wit uit wederom een goede wedstrijd gespeeld, dit biedt zeker perspectief voor de komende 3 weken.