1 - 7

ZSV JO11-4

E-pupillen, E4, Groep 2 25

7 december 2013 10:15

Binnen een maand treden we voor de tweede keer aan  tegen NWCE7. Na in de reguliere competitie een feilloze 0-12 geboekt te hebben, ging het vandaag om de beker. De winnaar van dit duel mochtend een ronde verder bekeren. Het was vooral  in de eerste helft een rommelige wedstrijd van onze zijde. Een prachtig schot van Jaimy zorgde voor de 1-0. Levano zorgde op vergelijkbare wijze voor de 2-0. Het gaf ons ruimte om eventjes te experimenteren met de posities. Dit kwam ons spel niet ten goede. In de tweede helft werden we effectiever. Levano scoorde nog 3x en Jordi zorgde voor 2 doelpunten. We hadden de mogelijkheden op een grotere score maar het ontbrak vandaag aan finesse en oog voor elkaar. In de tweede helft nam Lex de plek van keeper over van Ray. Meest bijzondere moment was een redding van de lijn van Levano die Lex vol in zijn gezicht raakte. Lex zorgde eerst koelbloedig voor een verantwoorde continuering van het spel, en had hierna pas tijd voor de pijn. Jordi nam het over in het doel voor de kaatste 5 minuutjes. Onze wisselende samenstelling in de verdediging met Luuk, Ray, Jordi, Mika, Daan, Jens en Jort gaf weinig weg. Asten scoorde uit een misverstandje van onze zijde. Voorin werd ook volop gerouleerd, maar verder dan 7 doelpunten kwamen we niet. Kortom, een ronde verder en dus tevreden over het resultaat. We kunnen ons gaan voorbereiden op volgende week...deze relatief slechte (qua spel) generale, belooft veel goeds !