1 - 2

ZSV 3 (zon)

Mannen zondag, 3, 4e klasse L

16 februari 2014 12:00

Vandaag stond de moeilijke uitwedstrijd tegen het altijd lastige someren op het programma!Vooral voor Flits was dit een mooie wedstrijd om te spelen, in zijn hometown. Hier is hij helemaal gesetteld maar een echte blauwwitter is hij niet wat later in de wedstrijd zou blijken.

Een heel slecht begin van onze kant wat een terechte 1-0 achterstand opleverde. Na een kwartier kwamen we beter in de wedstrijd en dit leverde enkele kansjes op van John na een goede voorzet van Geert. Een vrije trap van Roy pakte de keeper goed! Net voor rust nam Bart een bal op zijn slof en deze verdween knalhard in het doel. Na bronnen geraadpleegd te hebben staat hier nog een tegenprestatie pp het programma.

In de rust geen woedende trainer maar een en al rust, wat een vakmanschap. Even de puntjes op de i zetten en we begonnen weer aan de tweede helft. Veel vechtvoetbal en eigenlijk hadden we de wedstrijd in handen, op een moment na waar Flits zijn zsv hart liet spreken! Nog 5 minuten te spelen en Roy stifte de bal op mooie wijze over de keeper heen. Na nog even vijf minuten bikkelen konden we de drie punten bijschrijven, en hoorde we dat mifano wederom verloren had.